Select Page

E-mailbeveiliging kan veel, maar Retarus heeft een manier gevonden om het nóg meer te laten doen. Een krachtiger product, met veel opties, om aan meer van uw zakelijke behoeften te voldoen.

Bij Retarus bekijken we e-mail holistisch. En daarom krijgt u van ons niet alleen toonaangevende e-mailbeveiliging met sandboxing en gepatenteerde beveiligingstechnologieën, maar ook veel meer innovatieve e-maildiensten voor alle relevante compliance- en infrastructuurthema’s. Perfect voor zaken met nieuwe klanten, perfect voor het uitbouwen van bestaande klantbetrekkingen, perfect voor uw bedrijf.

E-mailbeveiliging die ook achteraf beschermt

Met de gepatenteerde Post Delivery Protection van Retarus kunt u malware detecteren en onschadelijk maken in reeds afgeleverde e-mail, zodra de bijbehorende patterns beschikbaar zijn.

E-mailbeveiliging die ook business continuity kan regelen

Actief systeem voor noodgevallen voor e-mailinfrastructuren. Met altijd beschikbare mailboxen. Zodat de e-mailcommunicatie doorgaat. Zodat de zaken doorgaan.

E-mailbeveiliging die ook marketing en transactional e-mail kan doen

E-mail versturen vanuit elke zakelijke toepassing. Zonder de verzendlimieten van Exchange Online/Microsoft 365. Tot 10 miljoen e-mails per uur en met de hoogste afleversnelheden.

E-mailbeveiliging die ook workflows automatiseert

Binnenkomende e-mails via intelligente routering geautomatiseerd sorteren, distribueren, blokkeren, verwijderen, markeren of bewerken en daarmee alle op e-mail gebaseerde workflows in de onderneming enorm versnellen.

E-mailbeveiliging die functionarissen voor gegevensbeveiliging gelukkig maakt

Gegevensverwerking “Made in Europe”, 100% in overeenstemming met de AVG. In eigen datacenters, zonder US hyperscalers. Contractueel middels SLA’s vastgelegd.

E-mailbeveiliging met Premium Partner Support

Van het opstellen van het contract via implementatie en engineering tot support: Retarus is er persoonlijk voor u. Met contactpersonen die weten waarover ze het hebben.

Word nu partner van Retarus.
Doe nu meer zaken met e-mail.

Neem contact op met ons en ontdek nu waarom het de moeite waard is business partner van Retarus te worden tijdens een persoonlijk gesprek.